Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / E-scooters zijn het waard

E-scooters zijn het waard

Sharing is caring

Wanneer je door evenwichtsproblemen of valangst niet kunt of durft te fietsen op een standaard fiets met twee wielen, zijn er verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je mobiel blijft en voldoende beweegt. Zo is er de mogelijkheid om zijwielen voor volwassenen op je tweewielfiets te plaatsen of kun je de mogelijkheden van adaptieve fietsen bekijken (natuurlijk helpen we je daar graag mee). In dit artikel leg ik kort uit wat de verschillen zijn tussen een driewieler en volwassen zijwielen.

Waarom kiezen voor een e-scooter?

Er zijn verschillende dingen die ervoor zorgen dat mensen een extra paar (zij)wielen overwegen. Je kunt bijvoorbeeld bang zijn om te vallen, maar je kunt ook een tijdelijke blessure hebben waardoor je niet gemakkelijk op/van een fiets met twee wielen kunt stappen. Om een keuze te maken wat voor jou de beste optie is (zijwielen voor volwassenen of een driewieler), is het ook goed om te weten wat je met de fiets wilt doen en hoe lang je het extra paar wielen gaat gebruiken. In dit artikel ' E-scooters zijn het waard ' geven wij je informatie die je kan helpen bij de aanschaf van een e-scooter.

Eenvoudig onderhoud

Een ander voordeel dat een scooter heeft in de vergelijking tussen scooter en fiets zonder versnellingen, is dat het onderhoud van een scooter een stuk goedkoper en betaalbaarder is. Een basisservice kost bijna de helft van wat je voor een motorfiets zou betalen, en de kosten van reserveonderdelen en arbeid zijn ook redelijk. Sommige reparaties zijn zo eenvoudig dat je ze thuis gemakkelijk zelf kunt oplossen met een basis gereedschap set. Op een scooter rijden is veel comfortabeler dan op een motorfiets. Natuurlijk, een fiets met versnellingen heeft een sterkere vering, maar met een scooter krijg je een comfortabel breed zadel, een licht rijgedrag, kleinere wielen en een algehele wendbare dynamiek die het rijden in het stadsverkeer een makkie maakt.

Opslag en kenmerken

Een van de belangrijkste voordelen van het hebben van een e-scooter Zwijndrecht is misschien wel dat je voldoende opbergruimte onder de stoel hebt. Op de voorste voetsteun kun je ook spullen tussen je benen plaatsen. Natuurlijk kun je een after market achter- of zijdrager aan jouw fiets toevoegen. Dat kan echter de esthetische aantrekkingskracht van jouw e-scooter verminderen. Ben je van plan om voor langere tijd gebruik te maken van een e-scooter, dan is het interessant om te lezen over de aanschaf van een e-scooter.